Sluiten

Categorieën

Filters
  Coolshine - Woensdag 6 Februari 2021

  TenderFlame - Sfeervolle haarden - Milieuvriendelijk

  TenderFlame - waar alles draait om vlammen. De schoonste brandende vlammen. TenderFlame heeft één doel: dat iedereen moet kunnen genieten van gezellige vlammen zonder de lucht die we inademen te vervuilen of het milieu te schaden. Daarbij streven ze naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Precies de reden waarom Coolshine TenderFlame heeft toegevoegd aan het assortiment.

  TenderFlame heeft alles van kleine tafellampen tot grote open haarden. Alle TenderFlame-modellen hebben dezelfde gepatenteerde technologie en bevatten allemaal veilige en schone brandstof namelijk TenderFuel. Het merk heeft een groeiend aantal gebruikers in heel Noord-Europa. Binnenkort zullen er 650.000 grote en kleine TenderFlame-branders zijn die mensen in hun appartementen, in hun boten, tuinen en balkons verwarmen.

  [VIDEO]

  TenderFlame heeft rookvrije haarden ontworpen en ontwikkeld, schoon brandende alternatieven voor theelichtjes en diverse andere lampen en levendige milieuvriendelijke vlammen voor iedereen die wil genieten van een omgevingsvlam zonder geur en roet.

  Bij TenderFlame draait alles om gezelligheid en warmte. De levendige vlam is het belangrijkste kenmerk - de hitte is een geweldige bonus. De grootste brander levert meer dan 2000 watt - vergelijkbaar met twee standaard elektrische kachels - wat prettig is op een koude dag.

  Steeds strengere beperkingen op hoe we omgaan met de lucht die we inademen, zowel binnen als buiten, zijn welkom. Een groeiend aantal landen verbiedt open vuur en moedigt duurzame alternatieven aan. Met TenderFlame kunnen we alternatieve schoon brandende vlammen aanbieden met een eeuwige stalen lont en een onschadelijke brandstof. Onschadelijk voor de lucht die we inademen en volkomen veilig voor gebruik.

  Laatste ins & outs

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking