Sluiten

Categorieën

Filters
  Coolshine - Woensdag 6 Maart 2021

  Coolshine vernieuwd

  De afgelopen tijd is er veel gebeurt bij Coolshine. Zo hebben we de loyalty geïntroduceerd waardoor je als klant punten spaart voor leuke kortingen of producten, hebben we veel nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en nog veel meer. Doordat het vorige platform de drukte niet meer aankon zijn we overgestapt naar het platform van Lightspeed. Hierdoor kunnen we snel opschakelen en de focus weer leggen op wat voor ons het belangrijkste is namelijk jou als klant.

  We zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe website!

  Onze partner DMWS is nog bezig de laatste puntjes op de i te zetten om het net even iets soepeler, duidelijker en aangenamer te maken voor onze bezoekers.

  Helaas zijn er ook een aantal punten waar we niet om heen kunnen zoals wat doen we met de reeds geplaatste bestellingen en de opgespaarde punten? Hier hoef je je in ieder geval niet druk over te maken, we hebben een back-up van ons vorig systeem lokaal draaien waardoor we alle bestellingen kunnen inzien en worden de punten die je reeds had opgespaard toegevoegd aan je account. De punten moeten we gezien de structuur wel handmatig toevoegen. Dit kost natuurlijk veel tijd dus mocht je de reeds opgespaarde punten niet zien, geen zorgen we voegen deze alsnog toe. Wil je ze direct hebben neem dan even contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0314-642066.

  We hopen dat jullie veel plezier hebben met het winkelen op onze nieuwe site!

  Met vriendelijke groet,

  Coolshine

  Laatste ins & outs

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking